Kundeudtalelser

Frese Metal- og Stålstøberi A/S
Kontakt Tyskland v. Linnart Felkl har i form af mødeorganisering og anden mødevirksomhed understøttet os ved diverse indkøbsaktiviteter på det tyske marked. Kontakt Tyskland tilbyder en unik kombination af sproglige kompetencer og ingeniørteknisk viden. Vi er meget tilfredse og vil derfor anbefale Linnart Felkl og hans partnere til andre.
Jyden Bur A/S om vores tyske oversættelser
Vi har anvendt Kontakt Tyskland v. Linnart Felkl til tysk oversættelse af en række løsblade. Selvom opgaven blev sendt til Kontakt Tyskland i 11. time, så blev oversættelserne fuldført og leveret i god tid – og før den aftalte deadline. Kvaliteten af oversættelserne er i top – og selv specielle fagudtryk er oversat med stor præcision. Flot arbejde!
 …
J. Orbesen Teknik ApS om vores tyske oversættelser
Vi har brugt Kontakt Tyskland i forbindelse med oversættelse af vores hjemmeside. Det har været et super oplevelse hele vejen igennem. Hurtigt respons og meget attraktive priser uden at det går ud over kvaliteten. Linnart kom flere gange med gode forslag til forbedringer – bare lige for at gøre det helt perfekt. Vi har kun rosende ord at sige om Kontakt Tyskland og Linnart.
 …
Customfit.eu om vores tyske oversættelser
Vi har benyttet Kontakt Tyskland v. Linnart Felkl med stor tilfredshed. Perfekte oversættelser til tiden, som samtidig var til en attraktiv pris.
 …
WIOSoft.com om vores tyske oversættelser og SEO
Vi har brugt Kontakt Tyskland v. Linnart Felkl til såvel oversættelse som SEO relaterede opgaver. Arbejdet er veludført, til tiden og selvstændigt udført.
 …
Adforce1.dk om vores tyske oversættelser
Vi benyttede Kontakt Tyskland til oversættelse af vores danske side til tysk, og de har løst opgaven tilfredsstillende, så vi vil gerne anbefale dem til andre.
 …
Dansk Lysterapi om vores tyske oversættelser
Kontakt Tyskland v. Linnart Felkl udfører altid vores oversættelser til tiden og til yderst attraktive priser. Oversættelserne er altid af en kvalitet, så vores tyske samhandelspartnere er tilfredse.
Juweelashop om vores tysk til dansk oversættelse
Kontakt Tyskland klarede jobbet virkelig hurtigt og med god kvalitet. Vi kan kun varmt anbefale dem. Og vi vil helt sikkert bruge dem til fremtidige opgaver.
 …
Trykfabrikken.com om vores WordPress-løsninger
Vi benyttede os af Kontakt Tyskland til WordPress-løsninger. Vi er meget tilfredse og vil gerne anbefale dem til andre.